Personvern og Policy

Generelt

Nettstedet drives av selskapet BRILLIANT SHOPPING AS med organisasjonsnummer 921-313-683 og er basert i Stavanger, Norway. Selskapets adresse er: Havørnbrautene 29, 4049 Hafrsfjord.

Samler vi inn informasjon fra deg som besøkende?

Når besøkende velger å skrive en anmeldelse av en butikk, samler vi inn informasjon ved en slik anledning via et skjema om den besøkende. Dette er for å sikre at besøkende bruker sin sanne identitet og at informasjonen brukeren sender er sannferdig. I tillegg til selve vurderingen er det bare navnet og e-postadressen til den besøkende som velger å skrive en omtale. Det er også informasjonskapsler på noen av nettstedene våre, som blant annet registrerer seg hvis du har besøkt det aktuelle nettstedet før. Se informasjonskapsler for mer informasjon.

Når samler vi inn informasjon om deg som besøkende?

Bare når besøkende velger å skrive en anmeldelse om en butikk som er tilgjengelig på noen av nettstedene. Samling av informasjon via dette skjemaet skjer bare på dette stadiet. Informasjonen som informasjonskapsler samler inn skjer på arrangementer på nettsiden. Se mer informasjon om informasjonskapsler.

Deler vi besøkende informasjon med tredjeparter?

Når en besøkende velger å skrive en anmeldelse om en butikk, bruker vi denne til å publisere i forbindelse med den nåværende butikken. Før gjennomgangen publiseres, blir den undersøkt og gjennomgangen kan avvises hvis den vurderes sannferdig eller feil.

Hvor lagrer vi informasjon om deg som besøkende?

Vi kan videresende informasjonen din som du som besøkende har gitt, som følger: Til utvalgte og pålitelige parter som kan bruke denne informasjonen til å gi deg innhold som kan være av interesse for deg. - Til partnere og andre organisasjoner som jobber for oss for å oppfylle ønskene du har fremmet - til politiet, tilsynsmyndigheter eller juridiske rådgivere i forbindelse med mistanke om lovbrudd eller om vi er pålagt å utlevere informasjon i samsvar med lov. - til et annet selskap i Handel Online-gruppen og - Hvis vi skulle selge eller kjøpe et selskap eller en bedrift til en selger eller kjøper av et slikt selskap eller en virksomhet.

Cookies

Vi lagrer informasjon på servere i Sverige. Spesiell informasjon kan også overføres til andre servere i Europa.

Tilgang til informasjonen

En informasjonskapsel eller såkalt kake er en tekstbasert datafil som samler informasjon som en webserver kan be om å bli lagret på den besøkendes datamaskin. Informasjonskapsler kan inneholde informasjon i både ren tekst kryptert som primært eksisterer informasjon for å forbedre nettstedet gjennom brukernes atferdsmønstre, slik at funksjoner og hastighet kan optimalisert for å gi en bedre og mer opplevelse av nettstedet og dets service. Du kan nekte å godta informasjonskapsler hvis Du vil ikke at nettstedet skal lagre informasjon. Dette kan aktiveres og deaktiveres via innstillingene i nettleseren din. Hvis informasjonskapsler nektes, kan visse funksjoner og tjenester på nettstedet slutte å fungere.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om vår personvern og policy, kan du sende oss en e-post på info@yxl.no.Close

Vi sporer økter med informasjonskapsler

For hva?

Vi bruker informasjonskapsler og lokal lagring for bedre UX, analyser og annonser.

Our privacy policy